Sunday, September 14, 2008

Be green!

Azi am dat peste site-ul celor de la Umbrela Verde , o campanie Tuborg care sustine pastrarea curateniei si reciclarea.Stiam de la Costinesti de ei, dar azi am aflat mai multe...

Umbrela Verde este o campanie de responsabilizare fata de mediu. Ea a fost initiata de Tuborg Romania, in vara anului 2007, cu sprijinul Ministerului Mediului si al Fundatiei Mereu Aproape. 

Obiectivul campaniei este sa schimbe o mentalitate profund gresita a romanilor: “Gestul meu nu conteaza”. Sa-i convinga ca, impreuna, trebuie sa pastram Romania curata. 
1. In cadrul campaniei au loc periodic actiuni de voluntariat. Pana in prezent, acestea au fost actiuni de ecologizare sau actiuni de informare si responsabilizare.

2. Campania are si o componenta de educare prin mass-media. In septembrie 2007, Antena 1 a difuzat zilnic 4 minidocumentare care trageau un semnal de alarma asupra consecintelor pe care le au gesturile noastre asupra mediului. Vezi documentarele!

Cum te poti implica si tu?

Implica-te ca voluntar Umbrela Verde
Participa la actiunile noastre de voluntariat si ajuta-ne sa pastram Romania curata. i 

Fii un sofer responsabil
Convinge-i pe ceilalti soferi sa nu-si mai arunce tigarile sau gunoiul pe strada. Comanda si lipeste-ti pe masina sticker-ul campaniei.

Devino blogger partener
Daca esti blogger, convinge-ti cititorii ca “gestul lor conteaza”. Devino ambasadorul Umbrelei Verzi pe internet.

Afla detalii!


No comments: